waterdichting

Injecteren en impregneren van gevels tegen grondvocht in Sint-Martens-Latem.

Waterdicht maken van gevels door middel van hydrofuge is de meest effectieve techniek en de minst omslachtige. Natte muren kunnen te wijten zijn aan grondvocht dat in het onderste gedeelten van het metselwerk trekt. Oude maar ook nieuwere bakstenen zuigen grondwater op als een spons. Woningen in Sint-Martens-Latem en Deurle daterend van halfweg de vorige eeuw kennen immers geen of onvoldoende vochtwering noch een spouw. Bovendien worden de meeste stenen met de tijd alsmaar poreuzer.

0 0008 p1 g2 10

V & R Vercamer is de ideale partner voor de waterdichting van uw gevel in Sint-Martens-Latem.

Contacteer ons voor meer informatie

Vochtbehandeling door hydrofuge van gevels in Sint-Martens-Latem.

Bij doorslaand vocht situeren de problemen zich elders dan onderaan de muren en zijn gevels waterdoorlatend bij slagregen bijvoorbeeld. Gevels op het zuidwesten krijgen het meestal harder te verduren. Waarschijnlijk duidt het erop dat er geen spouw voorzien is of dat deze niet of slecht werkt. In die gevallen kunnen het impregneren van gevels en/of de spouw verbeteren soelaas brengen. In een gering aantal gevallen zijn vochtproblemen veroorzaakt door lekken aan dakgoten of afvoerbuizen.

Hydrofugewerken in Sint-Martens-Latem.

Gevelwerken V & R Vercamer is een familiale KMO uit de regio die werkzaam is over de ganse provincie West-Vlaanderen (Kortrijk, Menen, Ieper, Poperinge, Diksmuide) in inbegrip van de kustlijn (Nieuwpoort Oostende, Blankenberge, Knokke) een groot gedeelte van Oost-Vlaanderen (tot en met Gent, Dendermonde, Aalst, Ninove), en een aangrenzend gebied van Henegouwen (Mouscron, Tournai, Ath). We werken altijd op dezelfde manier.
  • Vooraf is er de noodzaak van een correcte probleemstelling bij het werfbezoek,
  • Het is aan ons een aangepast voorstel te doen volgens wat mogelijk en wenselijk is.
  • De prijsofferte is in detail en kent geen verrassingen.
  • Over eigen medewerkers beschikken die de stiel kennen en hun werk graag doen, is een groot geluk.
  • We werken met professioneel materiaal dat aan alle omstandigheden aangepast is.
  • De uitvoering gebeurt zorgvuldig, stipt en de patroon is mee op de werf.